Inaugurarea noilor Pavilioane B1 si B2 creeaza conditii optime pentru desfasurarea unor expozitii B2B, in cadrul carora se stabilesc contacte de afaceri intre expozanti si publicul specialist, oferind in acelasi timp posibilitatea extinderii suprafetelor solicitate de firmele expozante.

Organizarea targurilor in Pavilioanele B1 si B2, aduce cu sine posibilitatea fuzionarii targurilor cu tematica complementara. Asadar, din 2019, Romexpo redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco. Astfel, două dintre cele mai importante targuri din domeniu, CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO devin o singură manifestare expozitională: ,,CONSTRUCT-AMBIENT EXPO’’, avand capacitatea de a se potenta reciproc.

Printre noutatile pe care le propune conceptul targului ,,CONSTRUCT-AMBIENT EXPO’’, se numara urmatoarele domenii de interes: Internetul lucrurilor pentru constructii (Internet of things – IoT) si „ Locuinta inteligenta”.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo – Pavilionul B2!

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – Targ de mobila, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati.

Program de vizitare:

14-16 martie 2019 (joi-sambata): intre 10.00-18.00

17 martie 2019(duminica): intre 10.00-16.00

RETROSPECTIVA 2018

In perioada 08-11 martie 2018, in Centrul Expozitional Romexpo au avut loc CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ROMENVIROTEC, EXPOENERGIE, ANTIQUE MARKET si MODEXPO I adresate in atat publicului specialist, cat si publicului larg.

Targurile din perioada 08-11 martie…

 442 firme expozante        15.820 mp suprafata expozitionala

16.600 vizitatori     24 tari participante

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere. Click aici pentru harta RATB.

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 5 ron/ora