Din 2019, Romexpo redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco. Astfel, două dintre cele mai importante targuri din domeniu, CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO devin o singură manifestare expozitională: ,,CONSTRUCT-AMBIENT EXPO’’, avand capacitatea de a se potenta reciproc.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine va avea loc in perioada 14 – 17 martie 2019, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo –  Pavilionul B2!

Informatii utile Pavilion B2:

regim inaltime: parter

suprafata bruta: 15.300 mp

inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m

inaltime totala: 14,17 m

inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m

cele doua pavilioane B1 si B2 vor fi unite formand un corp comun.

corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta (capacitate de aproximativ 120 persoane fiecare), care pot fi folosite pentru conferinte si lansari de branduri.

CONSTRUCT-AMBIENT EXPO 2019 se desfasoara in aceeasi perioada cu ROMTHERM – Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, MOBILA EXPO – Targ de mobila, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si ANTIQUE MARKET I – Targ de obiecte de arta si antichitati.

Beneficiile participarii:

Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industrie;

Veti fi la curent cu ultimele tehnologii din industrie;

Pe durata evenimentului veti beneficia de oportunitatea de a pune in valoare produsele si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;

Veti avea ocazia de a participa la conferintele dedicate vizitatorilor specialisti;

Veti avea parte de promovare targetata.