Vizitatori

Tendintele, designul si stilul se intalnesc la AMBIENT EXPO

Incepand cu 23 martie 2017, timp de 4 zile, Centrul Expozitional Romexpo se transforma in spatiul ideal pentru specialistii home & deco prin organizarea celei de-a XXIV-a editie AMBIENT EXPO.

De ce sa vizitezi AMBIENT EXPO?

Este evenimentul care isi propune sa aduca in atentia vizitatorilor tendintele anului in materie de produse dedicate amenajarilor si designului interior si exterior: tapet, textile decorative, parchet, plafoane, elemente de iluminat, piatra decorativa, seminee, gresie, faianta, sisteme dedicate balcoanelor si elemente de mobilier. Nu vor lipsi elementele de amenajare in culoarea lui 2017, greenery. Culorile vibrante: galben prăfuit – soare, crem – pământ, nisip, lemn; albastru – apă, cer, munte; roşu cărămiziu – argilă, cupru vor fi si ele omniprezente in produsele expuse, menite sa ilustreze modernitatea in amenajarile exterioare si interioare. Pentru cei care prefera nuantele pale si „crude”, AMBIENT EXPO 2017 propune produse care fac trimitere la natura si vegetatie, plantele fiind din ce in ce mai prezente si integrate armonios in designul interior si exterior. Pentru cine isi doreste un spatiu ultramodern, targul de amenajari vine sa confirme tendintele de a folosi formele geometrice in decorari, in special cercul care se anunta prezent atat in piesele de mobilier, in designul textilelor decorative sau in corpurile de iluminat.

 

PRODUSE SI SISTEME PENTRU FINISAJE

Solutii mai degraba decat produse

Spatiul expozitional este ocupat de principalele companii ale sectorului, care prezinta produse, sisteme si tehnologii pentru finisaje si tot ceea ce este necesar pentru un sector dinamic, in continua evolutie.

Antreprenorii, arhitectii, proiectantii si inginerii, dar si specialistii in constructii gases cele mai inovatoare si mai potrivite solutii pentru nevoile lor. Si asta nu e tot caci, AMBIENT EXPO este locul in care vizitatorii primesc consultanta, sfaturi si recomandari cu privire la  produse sau sisteme  de montaje.

Oportunitatile pentru discutii ofera reprezentantilor ambelor parti, cerere si oferta, sugestii interesante cu privire la modul in care sa devii competitiv pe piata si de a oferi servicii de ultima ora.

 

AMENAJARI DE INTERIOR

Complet echipat cu “know-how” si profesionalism

In aceasta sectiune sunt prezentate solutii moderne de calitate, care sunt atat functionale, cat si decorative, pentru a se potrivi fiecarui proiect.

La AMBIENT EXPO sunt expuse toate produsele necesare unui proiect de amenajare: de la  finisaje pentru pereti, tavane si pardoseli,  trepte si scari, vopsele, lacuri, tencuieli, chituri si  adezivi, pana la corpuri de iluminat, jaluzele, tapet, piscine, seminee, obiecte sanitare si mobilier de baie si multe altele.

Sunt disponibile produse potrivite pentru fiecare tip de proiect, fiecare atmosfera si fiecare stil. Un accent deosebit se pune pe calitatea materialelor.
 
AMENAJARI EXTERIOARE EDILITARE

Un showroom complet

In aceasta sectiune veti gasi inspiratia. Designul interior al locuintei este completat cu amenajarea spatiilor exterioare: plante, mobilier de gradina, vase decorative, fantani, corpuri de iluminat, foisoare.
AMBIENT EXPO este un showroom unde vizitatorii pot gasi solutii pentru transformarea spatiilor exterioare in locuri de relaxare, liniste si confort.

Pentru dezvoltarea unui ambient sanatos si armonios nu trebuie uitate piscinele si saunele, ce se regasesc in aceeasi sectiune a expozitiei.
 
MOBILIER, ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE

AMBIENT EXPO este o sansa de a analiza in detaliu cele mai recente tendinte in amenajarea locuintei, dar si in echiparea cu aparate eficiente si  practice, ce indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si necesita un minim de efort de ingrijire.
 
Retrospectiva editiei anului 2016

Editia 2016 a AMBIENT EXPO a imbinat noutatile din designul contemporan si modern cu cele din linia clasica a amenajarilor.

Companiile s-au intrecut in expunerea celor mai noi modele de balustrade, podele, vitralii, tapete, tesaturi decorative, seminee, copertine, pergole, faianta sau gresie.

In premiera, au fost prezentate publicului romanesc: concepte unicat de dus, podeaua 3D si singurele sisteme care dispun de banda magnetica pentru etansare intre panourile (geamurile) glisante de sticla.

Desi s-a desfasurat in aprilie, AMBIENT EXPO a pregatit vizitatorul pentru sezonul de iarna, prin oferte diverse de seminee electrice şi clasice, cu design rustic, modern sau contemporan. De mare interes pentru vizitatori s-au dovedit a fi vitraliile decorative si mobilierul placat cu sticla printata digital, precum si vopselele decorative care imbina fantezia, culoarea, indemanarea manuala si tehnologia de ultima ora.

Dintre vopsele s-au remarcat cele metalizate, sidefate, cu efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, cu sclipiri de diamant, cu aspect de marmura, de piatra sparta sau slefuita, care iti transforma casa, biroul, barul, restaurantul sau orice alt spatiu intr-o opera de arta.

Vedetele manifestarii expozitionale au fost produsele in culorile anului, nelipsind gamele de tapet ‘’alb simplu” (simply white). Trendurile pentru 2016 au fost reprezentate la AMBIENT EXPO de tapetele uni, simple, cu insertii metalizate, aurii, argintii sau cupru, fiind prezente si degradeurile, formele nedefinite, dar si tapetul intalnit tot mai des printre preferintele clientilor, cel netesut (non-woven). Tendintele anului s-au facut remarcate si la produsele de amenajari exterioare ale rezidentelor (diferite tipuri de piatra pentru pavaje, piscine, accesorii pentru gradini si terase), precum si la cele dedicate cladirilor de tip office sau industriale. In fiecare primavara, AMBIENT EXPO devine, astfel, un bun ghid in alegerile pe care le facem cand ne construim, amenajam si decoram  casa, gradina sau biroul.


Program de vizitare:

23-25 martie 2017 (joi-sambata): 10.00-18.00

26 martie 2017 (duminica): 10.00-16.00

Loc desfasurare: Centrul Expozitional Romexpo

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

AMBIENT EXPO este organizat de ROMEXPO si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.